St. Isidorus zie je overal zelfs bij EST in Leudal

In het weekend van 18 augustus is wederom een grote delegatie afgereisd naar Leudal om daar het EST mee te vieren. Op vrijdag vertrok er een bus met zo’n 50 personen naar Horn om daar intrek te nemen in Hotel Restaurant ‘De Abdij’. 

Na een gezellige avond aldaar vertrok de groep zaterdag naar het feestterrein in Leudal om aldaar de verrichtingen van onze nieuwe koning Rik Loeters aan te schouwen die mee schoot voor de titel Europees Schutterskoning. 2018-2020. Helaas was het winnende schot niet voorbestemd voor Rik.

Desalniettemin werd kennis gemaakt met vele schutters uit Nederland maar ook uit andere Europese landen. Zaterdag avond was er de grote feestavond met muzikale ondersteuning van de band ‘Wir sind Spitze’.

Zondag was het grote defilé waarbij meer rond de 500 verenigingen een rondgang maakte door Leudal. Nadat nog meer Isidorus leden waren aangekomen trok ook St. Isidorus rond door het dorp. ‘s Avonds vertrok de bus weer naar Oud-Dijk waar iedereen moe maar voldaan weer huiswaarts keerde.

Filmpje optocht:  https://www.youtube.com/watch?v=NBqcSYq4mPs&feature=youtu.be#t=9300

 

Updated: 1 september 2018 — 10:23