Landjuweel 2017 voorgedragen bij de Rabobank Clubkas Campagne

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?landjuweellogo
Rabobank Arnhem en Omstreken introduceert de Rabobank Clubkas Campagne: een nieuwe en bijzondere vorm van financiële ondersteuning voor het lokale verenigingsleven. Vanuit het Coöperatiefonds van de bank is er in 2016 een bedrag beschikbaar van € 100.000,-. Elk lid ouder dan 18 jaar krijgt vijf stemmen om te verdelen over hun favoriete verenigingen en/of stichtingen. Iedere stem heeft een bepaalde waarde. Het is dan ook in het belang van de vereniging en/of stichting om zoveel mogelijk stemmen te werven.

Wij hebben ons als Stichting L.O.C. aangemeld ivm het te organiseren Landjuweel 2017, waarvoor, zoals jullie ongetwijfeld weten, nogal wat geld nodig is. Al vrij snel kregen wij een bericht retour van de Rabobank dat wij aan alle criteria voldoen om in aanmerking te komen voor een deel van het beschikbaar gestelde geld,  echter………zoals hierboven reeds aangegeven  moeten wij er nog wel wat voor doen.

Als lid van Rabobank Arnhem en Omstreken mag je tijdens de Rabobank Clubklas Campagne stemmen. Beslis mee en geef ons jouw stem in de periode van 4 t/m 17 oktober. Leden van Rabobank Arnhem en Omstreken ontvangen op 4 oktober de stemkaart met daarop een unieke stemcode. Voor het stemmen is een speciale stemmodule ingericht. Stemmen via de stemmodule is de enige stemmogelijkheid. Er kan dus niet op een andere manier worden gestemd.

Wil je meer weten over het Landjuweel 2017 dan is dat HIER te vinden.

Updated: 9 oktober 2016 — 15:06